ÁSZF

A Textilworld Kft. nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Kizárólag cégeket, közületeket, oktatási intézményeket, egyéni vállalkozókat és viszonteladókat szolgál ki. Regisztrált vevőink számára internetes hozzáférést biztosítunk rendeléseik eladásához.

Az írásos jóváhagyás elmaradása automatikusan az alábbi feltételek alkalmazását jelenti.

 

Általános feltételek:

 

1. A webshopban feltüntettet áraink az Áfa-t és a szállítási költséget nem tartalmazzák, az ármódosítás jogát fenntartjuk.

2. Katalógusainkban és honlapunkon látható színek csak tájékoztató jellegűek, a valóságtól, a nyomtatás minőségétől függően eltérhetnek

3. Az átvett termékre vonatkozó, a forgalomba hozatal szerinti ország törvényeiben meghatározott módon való végfelhasználói tájékoztatás annak a feladata, aki a végfelhasználó felé értékesít.

 

Rendelési mennyiség:

 

1. Minimum rendelési mennyiség 50 db vagy nettó 50.000Ft áru érték, logózás nélkül kalkulálva.

2. Mintarendelés mind a webshopon keresztül, mind pedig írásban lehetséges, halasztott fizetés mintarendelés esetén nem megengedett, legkésőbb a mintadarab kézhezvételekor kell az ellenértéket megfizetni.

A mintadarabok visszavétele: 5000.-FT+ÁFA/darab alatti értékű mintadarabot, illetve árut nem áll módunkban visszavenni.

3. A külön-külön leadott megrendelések utólagos összevonása lehetséges.

4. Nem raktári tételek esetén: rendelés / rendelés–rész visszavonása, módosítása esetén automatikusan 15 %, de minimum 1000 Ft+Áfa/rendelés kezelési költséget számítunk fel.

 

Szállítási feltételek:

 

1. Termékeink a 1135 Budapest, Petneházy utca 81. alatti telephelyünkről kerülnek átadásra, vagy kiszállításra.

2. Raktárkészletünkön található termékeinkre Magyarország területén nettó 300 000 Ft/rendelés/cím felett ingyenes a kiszállítás.

3. A nettó 300 000 Ft értéket el nem érő megrendelések, rendeléshátralékok kiszállításakor szállítási költséget számolunk fel.

GLS futárszolgálattal történő kiszállítás költsége Magyarországon belül 1900 Ft+Áfa/karton

4. A szállítás határideje raktárkészletünk, illetve a behozatal időtartamának függvénye. A 13 óráig leadott megrendelések raktáron található termékei, a megrendelés visszaigazolásától számított 24 órán belül szállíthatóak. Ettől eltérő időpontot értékesítő kollégánk megadhat. Behozatalra kerülő termékek esetén az írásban visszaigazolt szállítási határidő az irányadó.

 

Fizetési kondíciók:

 

1. Átutalásos számla teljesítése legkésőbb a fizetési határidő napján a Raiffeisen banknál vezetett 12011351-00150694-00100006 számú bankszámlára való átutalással történik. Késedelmes fizetés esetén a kiszállítás visszatartásának / szüneteltetésének jogát, valamint a törvény által előírt késedelmi kamat kiszámlázásának jogát fenntartjuk, akár előzetes tájékoztatás nélkül is. Ismétlődő késések esetén a fizetési módot automatikusan átutalásos számlázásról készpénzes/utánvételes fizetésre módosíthatjuk.

2. Halasztott fizetési megállapodás esetén, külön a megállapodásban meghatározott mértékű kötbér kerül kiszabásra. Amennyiben Vevő fizetési kötelezettségének egy hétnél hosszabb ideig nem tesz eleget, jelen pont elfogadásával, hozzájárul ahhoz, hogy a Textilworld Kft. Vevő tartozása mértékéig saját javára, inkasszót jegyeztethessen be Vevő bankszámláját kezelő banknál, Vevő bankszámlájára.

3. Euro-ban történő számlázás alapértelmezett módként beállítva lehetséges, igény esetén kérjük, egyeztessen értékesítő munkatársunkkal, a regisztrációval egyidejűleg.

 

Termék visszavétel:

 

1. Minőségi reklamációk bonyolítása az általános textilipari szabályok szerint történik.

2. Vevő minden esetben köteles tételesen ellenőrizni az átvett megrendelését, hogy az megfelel annak minőségi, és mennyiségi követelményeinek. Vevő elfogadja azt a nagykereskedelmi forgalmi szokást, mely szerint a szállítási eltérések, - pl. méreteltérések, színeltérések, minőségi eltérések- nagykereskedelmi forgalomban elfogadott toleranciája +/-5 %. Amennyiben vevő nem tesz eleget ellenőrzési kötelezettségének a helyszínen, ezzel lemond reklamációs jogáról.

3. Szitanyomott/hímzett/átcímkézett/stb. termékek visszavétele nem lehetséges. Ellenőrizze az átvett árut, a terméket megváltoztató tevékenységek megkezdése előtt.

4. Mindig az átvevő partner felelőssége a teljesítés minőségének ellenőrzése, mielőtt továbbítja az árut vevőjének. Hibás teljesítés esetén írásban tájékoztassa közvetlenül az értékesítőnket, az átvételt követő 24 órán belül.

5. Minden termék visszavételéhez/cseréjéhez előzetes egyeztetés szükséges a sales@textilworld.hu-ra küldött levélben, a megrendelésszám és számla- vagy szállítólevélszám megadásával. Személyes vissza hozatal esetén és futárszolgálattal történő visszaküldés esetén is kérjük, hogy jól láthatóan tüntessék fel a dobozon a fenti hivatkozási számot.

6. Minden terméket az eredeti, sértetlen csomagolásban, lehetőleg az általunk kiadott dobozokban kell visszahozni. Az átvett áru csomagolásának és/vagy a termék sérülése esetén, valamint használt áru visszavétele/cseréje nem lehetséges. Alsóruházat visszavétele csomagolási és higiéniai okokból nem lehetséges.

7. Termék feleslegessé válásából, vagy nem minőségi reklamációból eredő árucsere (pl.„nem tetszés”, „mégis más méretet/színt szeretnék”) nagykereskedelmi forgalomban nem megoldható. Ennek ellenére sértetlen termék és bontatlan csomagolás esetén, 60 napon belül 15%-os, de minimum 1000 Ft+Áfa/számla kezelési költség mellett, ilyen termékek cseréje/visszavétele is megoldható.

8. 60 napnál régebben számlázott árut nem áll módunkban visszavenni.

9. Készlet végkiárusítását segítő akcióink keretén belül vásárolt termékek visszavétele kizárólag minőségi kifogás esetén lehetséges.

10. Termékeink méretei/színei beszállítónkként különbözhetnek. Minden esetben Vevő köteles ellenőrizni rendelés előtt a szükséges méretet

11. A visszáru jóváírásának átfutási ideje 1-7 nap.

Származási ország ismertetőt termékenként lebontva rendelkezésre bocsátunk, keresse honlapunkon, vagy kérje kapcsolattartójától.

Anyagösszetétel és kezelési tájékoztató a termékekbe varrt címkében található, amely az általunk forgalmazott dekorálatlan termékekre vonatkozik.

Bármely vitás ügyet a felek/partnerek elsődlegesen kötelesek egymás közötti egyeztetés útján megoldani, amennyiben nem lehetséges a felek az illetékes bíróságot a Textilworld Kft. székhelye szerinti illetékes bíróságban állapítják meg. Bármely jogvita során a magyar jog az irányadó.

 

Bármely kérdésével forduljon bizalommal munkatársainkhoz!